Obojite ožujak u ružičasto! 

Rosé vina prizivaju proljeće i dobro raspoloženje, tako da je ovo savršen trenutak za otkrivanje ružičaste vinske Hrvatske. Pridružite se poznatoj vinskoj stručnjakinji Karmeli Tancabel na vinskoj radionici u hotelu Ambasador i uživajte u novim berbama hrvatskih rosé vina:

1. Vinska kuća Pavlomir, Ružica Vinodola 2022
2. Kozlović, Violetta 2022
3. Volarević, La Chic 2022
4. Dvanajščak Kozol Pinot noir Rose 2022
5. Galić, Rose 2022
6. Misal Rose pjenušac klasična metoda, 2018

Cijena po osobi: 25,00 EUR / 188,36 HRK

Za više informacija i rezervacije, kontaktirajte ines.matijevic@liburnia.hr ili +385 91 274 3887

Link za event: https://facebook.com/events/s/discover-croatian-pink-wines/6048384421871235/

Autorski koncept vlasnice brenda gđe. Karmele Tancabel ima misiju i cilj podizati vrijednost hrvatskih vina ali i izvorno hrvatskih proizvoda u svijest globalnih potrošača koji dolaze u našu zemlju.

Vino evocira emocije, a WinEmotion by KT predstavlja polivalentnu višejezičnu i profesionalnu platformu kojim prva vinska dama hrvatske vinske scene s iskustvom od dva desetljeća stvara iskustva i doživljaje za pamćenje, kojima publici šalje snažnu pozivnicu za ponovni dolazak u Hrvatsku, na novi WinEmotionbyKT event, ali i u daljnje otkrivanje bogatog vinskog mozaika naše zemlje.

Ovaj projekt i suradnja s partnerima LRH i HTZ, ali i partnerima vinarima koji su ga podržali, potvrđuje da vino zaista može biti snažan motiv čijom se jačom integracijom u kreiranju turističkih proizvoda stvaraju nove vrijednosti za postizanje strateških ciljeva 365 strategije razvoja Hrvatskog turizma.

WinEmotion by KT svojevrsni je vinski pokret (WinE+motion) prema tom cilju, a koji izlazi iz uobičajenih formata vinskih događanja, promocija i ili radionica. Sudionici otkrivaju dojmljiv sadržaj o svim vinskim regijama i vinarima koji predstavljaju pojedinu regiju u postavu kušanja svojim vinom ali i svojom brand pričom i destinacijom na nativnom hrvatskom, njemačkom ili engleskom jeziku, što nikoga ne ostavlja ravnodušnim. U sat i pol vremena zadržava se koncentracija na svega 6 etiketa iz 4 regije i zanimljivim podacima iz teme koju autorica obrađuje. Sažeto, dojmljivo, zanimljivo i zabavno!

Sudionici uistinu mogu uživati u vinu, atmosferi i zabaviti se i kroz integriranu pomno osmišljenu nagradnu igru WinYourEmotion (osvoji svoju emociju) kojom se kroz vrijedne nagrade iznova stvara motivacija i „call to action efekt“.

Glavna nagrada je poklon vaučer za posjet jednom od vinara u projektu iz bilo koje vinske regije hrvatske, druga nagrada je „pozornica“ za promicanje ostalih izvorno hrvatskih proizvoda OPG-a iz cijele Hrvatske, a treće mjesto poklon „lite motiva“ odnosno, butelja vina.

Tekst: PR WinEmotion by KT
Foto: PR WinEmotion by KT

Izvor: FB event