-Liječnici su učinili sve što je bilo moguće, no, nažalost je pala u komu i nije joj bilo spasa. U tim trenucima nismo bili svjesni svega što se događa, tek kasnije sam si vrtjela film o svim događajima.

Sandi Bujan Cvečić gostovala je u Pink Parlaonici u kojoj je s Ivanom Grabar razgovarala o svojoj tužnoj životnoj priči.

Sandi mnogi poznaju kao TV lice, voditeljicu, urednicu i novinarku, no, rijetki su oni koji su upoznati s njezinom velikom tragedijom. Naime, Sandi je 2015. godine, u svojoj 41. godini života izgubila dvanaestogodišnju kćerku.

Osam godina borbe s bolešću dijabetesa tip I, nažalost je završilo najgorim ishodom.

S četiri godine je oboljela od te bolesti i odmah postala ovisna o inzulinu, jer je to ono što ju je održavalo na životu. Nije bilo jednostavno, trudili smo se i davali sve od sebe, znajući da postoje situacije u kojima djeca od te bolesti mogu i umrijeti, ali mislili smo da se to neće baš nama dogoditi. Bili smo u krivu, rekla je Sandi Bujan Cvečić.

Liječnici su učinili sve što je bilo moguće, no, nažalost je pala u komu i nije joj bilo spasa. U tim trenucima nismo bili svjesni svega što se događa, tek kasnije sam si vrtjela film o svim događajima.

Kada je Eni otišla na drugi svijet, Sandi i njezin suprug odlučili su donirati njezine organe.

Nikad nismo o tome kao obitelj razgovarali, ali sam se u tom trenutku sjetila jednog dečkića koji se zbog bolesti bubrega borio za svoj život i ‘blicnulo’ mi je – možemo li nekoga spasiti i može li iz ovoga svega proizaći nešto dobro, podijelila je Sandi.

Eni je spasila šestero djece diljem Europe. –Uvijek mi je pričala da bi voljela imati četvero djece. Sada ih ima šest, kazala je Sandi.

Pogledajte Pink Parlaonicu i emotivnu Sandinu priču te kako su je naposljetku prijatelji i suradnici izvukli iz kuće i kojih je sve plemenitih i humanitarnih akcija i djelovanja danas dio…

Sve emisije PINK PARLAONICA by Ivana Grabar možete pogledati OVDJE.