O društvenim mrežama, o tome što u stvari one rade, o broju pratitelja, o tome može li se živjeti kao influencerica u Hrvatskoj, što poručuju svojim objavama razgovaralo se otvoreno i iskreno u Pink Parlaonici

U Pink Parlaonici by Ivana Grabar gostovale su dvije simpatične riječke influencerice: Ivana Bakarčić, mama influencerica i osnivačica “Mame Kvarnera” i svima znana modna blogerica Ester Gallo koja svojim uspjesima dokazuje kako godine nisu važne da bi bio dobar i uspješan influencer.

O društvenim mrežama, o tome što u stvari one rade, o broju pratitelja, o tome može li se živjeti kao influencerica u Hrvatskoj, što poručuju svojim objavama…

Jako treba biti oprezan što se tiče influnceringa i Instagrama, ne samo mi koji smo već oblikovani kao osobe, nego pogotovo djeca. Po meni osobno influencer je danas jako teška riječ. Svi se razbacuju njome, svi si dijele tu imenicu, a zapravo i ne znaju što je. Kratko – influencer – ti bi trebao nekog sa svojim djelom, životom influencirati, kako bi rekli, e sad da li ćeš ti influencirati sa slikom ili nečime, ali zapravo ti trebaš nešto stvarati, potaknuti druge da isto to rade, rekla je mama influencerica Ivana Bakarčić.

Ivana Bakarčić & Ester Gallo u Pink Parlaonici by Ivana Grabar

60-godišnja Ester Gallo još uvijek nosi titulu Naj blogerice koju joj je dodijelio riječki TWC za kojeg piše i radi outfit-e. Bez obzira na godine prava je inspiracija za žene preko 50 godina, ali i one mlađe.

Meni je sve ovo hobi i ja ustvari ovo radim iz čiste ljubavi. Inače sam zubni tehničar i radim kao tajnica Predstojnika klinike na stomatologiji. Sve ovo je počelo tako što sam svako jutro prije posla mužu slala slike što sam obukla taj dan za posao. Njega je uvijek to zanimalo, kako nije uvijek kući jer je na brodu. S vremenom je to išlo prijateljicama i onda se pojavio Instagram. Vidjela sam da vani žene mojih godina redovito to rade, jer se vani, ne kažem kod nas u Hrvatskoj, može nešto i zaraditi. Pa sam tako pomislila i ja kako bi mogla u mirovini, danas sutra koju kunu dobiti. I malo po malo, ja sam se tu na riječkom području probila po toj svojoj autentičnosti. Uživam stvarati kreaciju iz ničega, moram biti iskrena, ja uopće nemam puno robe, sve to kombiniram i svaki put iznesem na drugi način.

Iskreno i sasvim otvoreno u Pink Parlaonici govore dvije riječke influencerice! Pogledajte u videu!

Sve emisije PINK PARLAONICA by Ivana Grabar možete pogledati OVDJE.