Udruga “Žene za otok” i njihova pokretačica Jovana Čutul u Pink Parlaonicu donosi jednu posebnu snagu zajedništva žena s otoka Krka koja je toliko zarazna da ćete poželjeti pridružiti im se.

Ovaj tjedan u Pink Parlaonici gošća je bila Jovana Čutul, osnivačica i predsjednica Udruge Žene za otok, žena koja je pravi dokaz kako žena ženi itekako može biti potpora, pokretač, motivator, edukator, vjetar u jedra, a ne vuk!

Jovana Čutul rodom je s otoka Krka, a nakon završenog fakulteta vratila se doma s idejom da naučeno znanje pretoči u projekt Žene za otok sa željom da ujedini i poveže žene poduzetnice s otoka donoseći im brojne edukacije, radionice, projekte direktno na otok Krk. Jovana je unijela jednu posebnu energiju na otok, obojala ga ženskom pozitivom, ujedinila male poduzetnice s otoka u jednu veliku snagu koja je zakotrljala i pokrenula dobre stvari i projekte! A Bodulke su ovakav val novih ideja i energije jedva dočekale i bile su spremne zajedno stvarati nove i dobre projekte koje su prepoznali mnogi.

-Moje žene s otoka rastu, dolaze s novim idejama, ja ih malo usmjerim i pogurnem. One imaju izrazito dobru energiju, žele i rade.. Vrijedne su. Odlično funkcioniramo, uskačemo jedna drugoj, rekla je Jovana Čutul o svojim članicama kojih ima zaista puno, a sve brendove i članice možete pogledati na službenoj Facebook stranici ŽENE ZA OTOK.

PP-Jovana Cutul-zene za otok-02 Jovana Čutul & Ivana Grabar

A za sve žene koje žele pokrenuti vlastiti posao ili imaju nekakvu ideju koju žele realizirati, Jovana je rekla:

-Čak prvi korak može biti da počne pričati o tome, da počne pitati i sigurno postoji negdje netko tko već radi nešto slično. I uopće nije loše uzeti nekoga za uzor. Ne kopiranje, ne! Nego jednostavno učiš od nekoga tko je na koraku iznad tebe i onda guraš za tim!


Jovana Čutul & Ivana Grabar

Žene za otok su pravi primjer kako žena ženi nije vuk nego podrška i definitivno dobre prijateljice, zaključila je Jovana Čutul u Pink Parlaonici by Ivana Grabar.

Žene za otok i njihova pokretačica Jovana Čutul u Pink Parlaonicu donosi jednu posebnu snagu zajedništva žena s otoka Krka koja je toliko zarazna da ćete poželjeti pridružiti im se.

Emisiju pogledajte u nastavku.