Ovaj vikend u Novom Vinodolskom okupilo se 10 žena koje se poznaju samo preko Instagrama. Ovim okupljanjem dokazale su koliko Instagram može biti divan ako mu to dopustimo i ako ga koristimo na pravi način

#InstagramGirlsGetaway je uvijek dobra ideja

Ovaj vikend u Novom Vinodolskom u obiteljskom hotelu Lišanj okupilo se 10 žena koje se poznaju samo preko Instagrama, stoga su ovaj vikend imale priliku upoznati se osobno i provesti zajedničko vrijeme u odmaranju i uživanju. Složit ćete se da svakoj ženi to treba 😉

Razgovarala sam s osnivačicom Mame Kvarnera, Ivanom Bakarčić koja mi je o ovom vikendu rekla slijedeće:

Dopustite mi da vas upoznam sa svojim čvrstim uvjerenjem, a vjerujem i uvjerenjem svih žena: svakoj ženi treba vikend sa svojim dragim prijateljicama. Postoje određene stvari koje su dobre za dušu; putovanja, voda, sunce i moć čvrstih odnosa s onima koji vas najbolje poznaju i vole. Spojite sve to i dobili ste vrhunsku kombinaciju za pomlađivanje. Znam da je nama ženama, posebice mamama, teško i da nam je mrsko napustiti svoju obitelj na bilo koji vremenski period, ali također prepoznajemo važnost provoda jedan na jedan, kvalitetnog vremena sa svojim prijateljima kako bi veze ojačale. Imamo sreću da živimo u vremenu gdje nam putovanja s obitelji ili poslovna nisu strana, ali putovanje sa svojim prijateljicama je nešto više. To je ono putovanje koje vas osvježi, rekla je Ivana.

Putovanje koje je dogovoreno samo u tjedan dana, ovaj vikend deset uspješnih žena našlo se pod organizacijom mame Valentine u predivnom obiteljskom hotelu Lišanj. Hotel koji inače zamišljen kao mjesto za aktivan odmor djece i opuštanja za roditelje, ovaj vikend bio je destinacija 10 Instagram uspješnih žena.

Uz mnoštvo smijeha, priče, uživanja uz bazen te wellnessu, ovaj vikend prošao je puno prebrzo. Martina, Barbara, Ivana, Lorena, Danijela, Iva, Sanda, Morena, Valentina, Sonja su cure koje se međusobno znaju samo preko Instagrama, a ovaj vikend su dokazale da Instagram može biti divan ako mu to dopustimo i ako ga koristimo na pravi način.

#InstagramGirlsGetaway je uvijek dobra ideja

-Ovo je u pravom smislu bio #InstagramGirlsGetaway i vrijeme ZA nas, o nama, s ljudima koji su nam dragi, koji su željni upoznavanja i širenja kruga prijatelja, koji vas razumiju, rekle su nam Instagram mame koje su uživale u ovom vikendu i druženju.

Više o druženju u Family Hotelu Lišanj i #InstagramGirlsGetaway možete pogledati na ovom linku: MAME KVARNERA

  • Foto by Mame Kvarnera