Neke od tema koje se prolaze u programu: trudnoća kao drugo stanje svijesti, stari i novi identiteti, podrška u razdoblju promjena, anksioznost, strahovi i očekivanja, porod i sve o njemu, nova razina partnerskog odnosa, emocije i tijelo nakon poroda

Nakon prvog uspješnog ciklusa održanog u prosincu prošle godine, novi program „Ususret majčinstvu“ Udruge Foliot se nastavlja! 

„Ususret majčinstvu“ ima za cilj osnažiti buduće majke, pružiti im podršku, pomoć i razumijevanje za sve emocionalne i tjelesne promjene koje se događaju za vrijeme trudnoće.

Koje su teme programa?

Neke od tema koje se prolaze u programu: trudnoća kao drugo stanje svijesti, stari i novi identiteti, podrška u razdoblju promjena, anksioznost, strahovi i očekivanja, porod i sve o njemu, nova razina partnerskog odnosa, emocije i tijelo nakon poroda.

Tko vodi program i kako mogu sudjelovati?

Uz voditeljicu programa, gestalt psihoterapeutkinju, Ninu Vračević Eškinju, u programu sudjeluju stručne suradnice: patronažna sestra, primalja, psihologinja i fitoterapeutkinja.

Udruga Foliot email foliot.info@gmail.com broj telefona 099 754 0779

-U ovom programu možete sudjelovati iz sigurnosti svoga doma, iz bilo kojeg grada ili mjesta, postavljati pitanja, graditi mrežu poznanstava, biti podrška drugim trudnicama kako bi znale da niste same u ovim izrazito izazovnim vremenima – ili uživo, u našen prostoru u Kastvu, uz poštivanje svih epidemioloških mjera i preporuka, poručuju iz udruge Foliot.

Program uključuje 9 grupnih susreta, 3 webinara te jedno individualno savjetovanje u kojem polaznica može sudjelovati s partnerom.

Informacije i kako se prijaviti

Za više informacija o programu možete se obratiti Udruzi Foliot putem maila ili na broj 099 754 0779.

Za sudjelovanje je potrebno prijaviti se na e-mail udruge foliot.info@gmail.com najkasnije do utorka, 8. veljače, a u prijavi je potrebno navesti svoje kontakt podatke, tjedan trudnoće, napomenuti nastavljate li s programom ili tek krećete te želite li program pohađati online ili uživo.

  • Tekst i fotografije: PR Udruga Foliot
  • www.foliot.hr
  • Za portal Pink Pen pripremila Ivana Grabar