Pink Pen preporuka: Bodulke u Galeriji Poneštrica ovaj tjedan

Ovaj tjedan galerija Poneštica ugošćuje udrugu žena s otoka Krka “Žene za otok”. Tako će posjetitelji od ponedjeljka do petka na Trgu 128.brigade HV 3a moći vidjeti i naravno kupiti proizvode brendova: Adorable, Mendula, Kusshh, Bodulka, Piccola Stella, Blue Sheep, Lola dream, Miau Coture.

Udruga Žene za otok 
Udruga Žene za otok

Udruga Žene za otok djeluje već pet godina na području otoka Krka. Udruga se primarno bavi edukacijama i osnaživanjem žena kako bi se one što aktivnije uključile u javni život i poduzetništvo. Broje dvadesetak aktivnih članica te puno veći broj ljudi koji pohađaju edukacije i evente. U udruzi provode mnoge projekte koje su prepoznati od otočnih JLS-a posebice grada Krka, Primorsko-goranske županije, ali i Ministarstva regionalnog razvoja.
Poseban dio rada posvećen je osnaživanju, edukaciji i participaciji žena poduzetnica. Promovira se njihov rad, posebice onaj koji vodi brigu o vrijednostima koje imaju u svojem radu, a to su: zaštita okoliša, ručni rad, očuvanje prirodne i kulturne baštine, razvoj malog poduzetništva, društveno odgovorno poduzetništvo i sl.

Udruga Žene za otok 
Udruga Žene za otok 

Veselimo se predstaviti svoj rad i riječkoj publici koju posebno volimo i s kojom jako lijepo surađujemo! Nosimo vam mirise, okuse i boje otoka Krka na kopno! Posebno bi voljele zahvaliti Poneštrici i divnoj Željki Barbarić što je prepoznala naše, zajedničke vrijednosti i ugostila nas u svojem šarmantnom i jedinstvenom prostoru u Rijeci, rekla je Jovana Čutul, Predsjednica Udruge.

Vlasnica galerije Željka Barbarić i ovaj puta naglasila je potrebu za povezivanjem i umrežavanjem malih poduzetnica i poduzetnika našeg kraja u ime zajedničkog rada i promocije.

Ona poznata riječka „Zajedno smo jači“ nije floskula, nego činjenica i svi je moramo što prije kao takvu i usvojiti i primjenjivati na svim poljima djelovanja, kazala je Barbarić.

Prodajnu izložbu članica udruge Žena za otok može se posjetiti u galeriji Poneštrica, na Trgu 128.brigade HV 3a, (pokraj Hotela Bonavia), do petka 4. ožujka.

Udruga Žene za otok
  • Tekst: PR Galerija Poneštrica Rijeka i Udruga Žene za otok
  • Fotografije: Anamarija Žic, vlasnica Monte Creative Studio
  • FB stranica ŽENE ZA OTOK