Bogata sportska karijera i još bogatije životno iskustvo, brojna putovanja i događaji koje je proživjela ispričala je simpatična Anja u Pink Parlaonici i za kraj zamolila Ivanu Grabar da je češće pozove u goste.

Anja Vreg, hrvatska teniska sutkinja

Anja Vreg, rođena Opatijka, hrvatska je teniska sutkinja koja je u svom životu sudila najjače turnire, proputovala cijeli svijet, posjetila 60 zemalja, govori 6 jezika… Iz sudačkog stolca budnim je okom pratila najveće teniske zvijezde, a ovu srijedu sjedila je u stolcu Pink Parlaonice.

Madrid, Washington, Toronto, Peking, Sydney, Doha, Miami, Indian Wells, St.Petersburg, Indian Wells, Bogota… tek su neki od gradova gdje je radila Anja. Njen život i posao su u kuferu i putovanjima diljem svijeta, a godišnje je čak 30 tjedana na putu. Mnogi joj zavide na ovakvom stilu životu i uistinu bogatoj karijeri u svijetu tenisa.

Anja u Pink Parlaonici by Ivana Grabar

Prilikom brojnih putovanja imala je prilike upoznati razne ljude, vidjeti puno kao i doživjeti zanimljive događaje, pa je tako u Columbiji sudila pod zaštitom tjelohranitelja, u Acapulco-u je tri dana bila zatvorena u hotelu zbog ubojstva koje se dogodilo ispred resorta, dok je u New York-u imala prilike biti na privatnoj zabavi Adama Sandlera.

A kamo god putuje priča o Hrvatskoj i Opatiji koju obožava:
-Ja uvijek kažem ljudima da sam iz Opatije, većinu puta kad mi ljudi kažu da su bili u Hrvatskoj pitam gdje su bili i uvijek je odgovor Dubrovnik, Split, Hvar, Brač i tu sve staje. A onda im ja kažem vi morate doći na sjever, u Opatiju, pa malo otići u Istru, vi ne znate što propuštate, rekla je Anja koja našu domovinu gdje god stigne.

Anja Vreg & Ivana Grabar

Bogata karijera i još bogatije životno iskustvo, brojna putovanja i događaji koje je proživjela ispričala je simpatična Anja u Pink Parlaonici by Ivana Grabar, a za kraj je poručila:

-Za kraj imam jednu stvar! Molim te pozovi me češće i podsjeti me na sva putovanja i dogodovštine jer toliko ima toga da zaboravim, a ovako kad se podsjetim onda razmislim i zapravo cijenim više sve to, rekla je simpatična Anja koja je par dana nakon gostovanja otputovala u Ameriku u kojoj će boraviti mjesec dana.

Cijelu Pink Parlaonicu s Anjom Vreg pogledajte u nastavku.