Posebno je imati te pa makar i za virtualnog prijatelja

“Svaki put kad me uhvati neka tuga, samo odem draga Ivana (po mom mišljenju žena kraljica), na tvoju stranicu ili profil i čitam, upijam sve tvoje riječi… Kao da mi one daju neku snagu da se iščupam iz negativnih misli. Mislim da sve mi prevarene žene u tebi vidimo nekog našeg heroja, sve mi pričamo neku svoju priču…. Svakom je njegova priča na neki način najbolnija…..
Ja za svoju priču uvijek kažem da je bila bolesna psihijatrija…. O da… Bila je ona moja najbolja prijateljica. Barem sam tako mislila… Ja njoj ne, iako je predobro glumila….
 
Tako mi nekada dođe sjest u auto i vozit ako treba i 20 sati samo da te zagrlim i ispričam ti svoju priču…. Već smo mi tipkale dosta i uvijek si me podigla svojim savjetima.  Hvala ti na tome…..
U današnje vrijeme dok se, ne znam ni kako bi ih nazvala te žene što te tapšaju po leđima, a prevarene žene ocrnjuju, zaista je posebno imati tebe pa makar i za virtualnog prijatelja… Tebe koja nesebično odvajaš svoje vrijeme pomažući ženama svojim savjetima.” Čitateljica.
Pismo čitateljice