Koji su top trendovi za vjenčanja otkrijte uskoro na Sajmu vjenčanja u Opatiji

Sajam vjenčanja otvorit će svoja vrata 17. i 18. studenoga u prostoru sportske dvorane Marino Cvetković, u samom srcu Opatije, a za sve buduće mladence priprema i ove godine niz zanimljivosti i događanja.

U fokusu događanja osim ponude brojnih izlagača bit će i edukativne radionice, degustacije i svakodnevne modne revije te sajamski popusti uz koje budući mladenci mogu znatno uštedjeti prilikom planiranja vjenčanja. Dobro je poznato da je Opatija još od davnina savršena kulisa brojnih romantičnih vjenčanja te elegantna turistička destinacija s najdužom tradicijom u Hrvatskoj. Potvrdu ove zvjezdane titule Opatiji je prije dvije godine dodijelio portal The Best European Destinations te ju uvrstio među deset najromantičnijih gradova Europe.

I ove godine u suradnji s poznatom riječkom spisateljicom Ivanom Grabar Sajam vjenčanja priprema za buduće mladence zanimljiv kviz „Koliko se poznajemo prije nego što se vjenčamo“ putem kojeg će oni najuspješniji osvojiti vrijedne nagrade.  Dok će plesni virtuoz Elio Bašan na zanimljivoj radionici podučiti sve buduće mladence plesu te im dati odlične savjete .

Sajam vjenčanja podržat će nacionalni projekt udruge “…i djeci s ljubavlju” pod nazivom “Želimo vježbati vid” kojim se želi podići svijesti o problematici slabovidne djece u Hrvatskoj.

Projekt će podržati i poznata lica koja će uz modele prošetati pistom na gala modnoj reviji koja je na rasporedu u subotu, u 18 sati. Budući mladenci rezervirajte svoje vrijeme i posjetite Sajam vjenčanja u Opatiji, nadahnite se novim idejama te organizirajte svoje vjenčanje do najsitnijeg detalja.

Radno vrijeme sajma je subota od 10 do 20 sati i nedjelja od 10 do 19 sati, a ulaz na sajam je besplatan. Više informacija potražite na www.vjencanja.story.hr

  • Haljine: Vesna Sposa
  • Fotografije: Robin Pretković