Vinska radionica u režiji simpatičnih dama Ivane Grabar i Sanje Markušić svojom su atraktivnom izvedbom oduševile sve prisutne među kojima su bile i grupe posjetitelja iz Slovenije i Srbije

Na prvom danu Kvarner Wine Festa održana je toliko najavljivana i očekivana vinska radionica pod nazivom „Žene & vino“ u režiji Ivane Grabar i Sanje Markušić.

Ovu neobičnu, simpatičnu, drugačiju i posebnu, a s druge strane edukativnu, informativnu i vrlo ukusnu vinsku radionicu  „Žene i vino“,  u siječnju 2017. godine osmislile su Sanja Markušić, veliki ljubitelj i znalac vina, te Ivana Grabar, omiljena riječka spisateljica i kolumnistica.

Na ovoj se vinskoj radionici sorte vina sljubljuju sa ženama i otkrivaju: Da su vina žene, kakve bi žene bile?

Sanja Markušić, MBA, poduzetnica ali i vrsna sommelierka, prezentirala je sorte vina cijenjenih vinara te ih povezala s tipovima žena, njihovim karakterima, osobinama, temperamentu, pa čak i boji kose, a Ivana Grabar, autorica dvije knjige i kolumnistica, vlasnica popularnog PIN PEN portala svaku je prezentiranu sortu vina kao i tip žene začinila svojim citatima i ulomcima, uz degustaciju vina i nazdravljanje.

Na radionici se uživalo u više sorti kvalitetnih i nagrađivanih vina renomiranih vinara iz Hrvatske, a isto tako s vinima se povezalo i upoznalo s karakterima i tipovima žena i otkrilo kakve su u stvari plavuše, crnke, brinete, crvenokose… Koja je vatrenija, nježnija, britkija, tvrdoglavija, koja je koketa, a koja slatkica, koja dobije uvijek što želi, s kojom nema šale, a koja je ratnica mekog srca.

Koja su se vina kušala na ovoj vinskoj radionici otkrijte klikom na link: Predstavljamo vina s radionice “Žene & vino”, Kvarner Wine Fest Opatija 2018.

Radionici „Žene & vino“ u većem su broju prisustvovale žene koje su napokon saznale kojoj sorti vina pripadaju, a prema svom temperamentu. Također, na radionici su vrlo aktivni bili i muški posjetitelji koji su se nakon radionice okušali u zabavnom kvizu znanja te pokazali što su sve naučili o vinima, ali i o ženama.

Radionica „Žene & vino“ u režiji simpatičnih dama Ivane Grabar i Sanje Markušić svojom su atraktivnom izvedbom oduševile sve prisutne među kojima su bile i grupe posjetitelja iz Slovenije i Srbije.

Povezani tekst:

Više o vinima i vinarima s radionice “Žene & vino” otkrijte na linku: Predstavljamo vina s radionice “Žene & vino”, Kvarner Wine Fest Opatija 2018.

  • Tekst: Pink Pen Agencija za promidžbu
  • Foto: Smiljan Prpić
  • Foto: Borna Ćuk