U srijedu, 20.07. Rab je bio obojan u PINK, jer na poziv MO Rab i Grada Raba, u Rab je stigla omiljena riječka autorica i kolumnistica Pink Pen, Ivana Grabar.

Ivana je na Rab stigla s dvije gošće / predavačice, koje su s autoricom surađivale na nekoliko promocija u većim gradovima. Mahačeva Villa bila je ispunjena morem ljubavi, pozitive, emocija i nezaboravnog druženja za žene!

Na samoj promociji, autorica je čitala ulomke iz knjige “Pink Pen”, pričala je o ljubavi, srodnim dušama i o tome kako je zavoljela sebe. Sve ono što je većina ljudi oduvijek željela saznati o srodnim dušama, a nije imala prilike ili hrabrosti, mogli su otkriti, a ponešto i naučiti na promociji knjige na Rabu, jer je autorica častila stručnim predavanjem na temu “Srodne duše” s predavačicom Tamarom Zubak-certificirane TH praktičarke, te “Kako zavoljeti sebe” s predavačicom Jasenkom Zubac-life coach po metodi Louise Hay.

Uz opušteno druženje, vrhunske životne i stručne savjete, knjigu Pink Pen autorica je prodavala po posebnoj promotivnoj cijeni. Pročitajte što je autorica i kolumnistica Ivana Grabar rekla o raspkoj promociji:

“Cijeli grad Rab je pričao o ovom eventu. Žene su oduševljene i pod dojmom. Ja sam prvi put na otoku i oduševljena sam promocijom, kao i reakcijom žena koje su bile, te cijelom pozitivom koja se mogla osjetiti. Nakon promocije žene mi se učestalo javljaju i komentiraju promociju s Raba. Jednostavno nisu krile oduševljenje! Žele ovakav event ponovno, pa sam obećala da ću se vratiti s promocijom druge knjige definitivno.
Ova promocija na Rabu bila je po prvi puta u kombinaciji s Jasenkom i odlično smo se uklopile. S Tamarom Zubak sam na temu “Srodnih duša” odradila već tri promocije u Rijeci, Vinkovcima i Puli, a Rab je bio četvrti.
Dugo ću pamtiti ovaj event koji je bio u organizaciji Grada Raba i MO Rab. Došle smo na otok na njihov poziv. Jako su zadovoljni promocijom knjige pa smo jučer s gradonačelnikom popile radnu kavu te dogovorili daljnju suradnju. Kada sam dolazila na otok, čula sam kako je Rab otok ljubavi. Savršeno smo se uklopile u tu rapsku priču i svojim eventom obojale cijeli grad u pink boje 🙂 Jako sam sretna i ponosna. Obećavam da ću se vratiti s novim eventom i promocijom nove knjige.”

“Hvala Rabu! Hvala Rabljanima! Srca su nam puna!” – Ivana Grabar

Na promociji knjige i druženju sa ženama najavljen je i projekt Womanary – vikend za žene koji se održava u Opatiji od 07. do 09.10. ove godine, kao i radionice po Louise Hay metodi.

  • Tekst: Ivana Grabar
  • Foto: Šubić Ivo