U trodnevni posjet Sarajevu na snimanje emisije OBN televizije „Dejana talk show“ ide čitateljica koja je preživjela raspad braka, kojoj su moji savjeti / tekstovi pomogli da se digne i krene dalje, zavoli se, zavoli život i koja je spremna u emisiji o tome iskreno progovoriti

Danas sam dobila poziv iz Sarajeva, s OBN televizije za sudjelovanjem u njihovom najgledanijem Talk showu Dejana. Dotičnu simpatičnu i mladu damu Dejanu, inače urednicu i voditeljicu talk showa, upoznala sam protekli vikend u Hercegovini na Sajmu vjenčanja BiH i još tada mi je predložila dolazak u njenu emisiju, a danas je stigao i službeni poziv od produkcije showa. Tema emisije je, naravno već pogađate: razvod, odnosno za ovaj talk show: Razvesti se ili ostati u lošem braku. Odlična tema kojom vladam i na konto koje sam ispisala dvije knjige i more tekstova u ovih 8 godina od kada pišem i stvaram, istupam u javnosti. E sada, zašto vam sve ovo pišem. Čitajte pozorno dalje 🙂

U Sarajevu ću boraviti 3 dana i sa sobom mogu povesti još jednu osobu – tako su mi rekli iu produkcije. U tom trenutku kada mi je to izrečeno na pamet mi je pala jedna genijalna ideja koja je naišla na ogromno odobravanje i podršku produkcije.

Dakle, dogovor je pao da sa mnom u trodnevni posjet Sarajevu i u „Dejana talk show“ ide jedna moja čitateljica koja je preživjela raspad braka, kojoj su moji savjeti / tekstovi pomogli da se digne i krene dalje, zavoli se, zavoli život i koja je spremna u emisiji o tome iskreno progovoriti.

  • Na put prema Sarajevu kreće se iz Rijeke u ponedjeljak 09.10. tijekom prijepodneva. Putuje se s mojim automobilom.
  • Snimanje emisije je u utorak, 10.04. od 13 h do 15 h
  • Srijeda, 11.04. – razgledavanje Sarajeva / slobodno
  • Četvrtak, 12.04. povratak za Rijeku nakon doručka
  • Smještaj za sva tri dana osiguran je u hotelu s 4 zvjezdice

Na ovaj put mogu se prijaviti sve čitateljice koje se od 09. do 13.04. mogu organizirati zbog obaveza / posla / djece, uzeti godišnji ako treba te dane i opušteno sa mnom krenuti put Sarajeva.

Ukoliko smatrate da ste vi ta sretna čitateljica koja bi sa svojom Pink Penicom trebala otputovati 3 dana u Sarajevo, sudjelovati u snimanju jednog od gledanijeg talk showa u regiji „Dejana“, družiti se sa mnom sva tri dana, pošaljite svoj e-mail na ivana@pinkpen.com.hr i navedite mi svoje razloge zašto ste vi upravo TA sretnica koja bi trebala putovati sa mnom.

Vrijeme za prijave traju do 31.03.2018. Autoricu poslanog e-maila koji me najviše osvoji i čije me riječi najviše dotaknu vodim sa sobom na put u Sarajevo.

Sretno svima!

Vaša Ivana Grabar

Tekst napisala: Ivana Grabar