“Oboljelim ženama ne mogu vratiti zdravlje, ali im mogu vratiti obrve i nadu u bolje sutra, osmijeh na lica kada se pogledaju u ogledalo.” – Emanuela Slavić, microblading master & vlasnica kozmetičkog studija Zen

Emanuelu Slavić poznajem dovoljno dobro da znam kakva je kao osoba. Čovjek je prije svega. Uvijek je spremna pomoći i dati sve od sebe. Upoznale smo se preko posla i dugo smo vremena surađivale, a u međuvremenu smo se i zbližile. Ono što me je kod nje posebno iznenadilo je reakcija na moju kolumnu POBJEDA koja govori o borbi protiv opake bolesti mlade djevojke po imenu “Anđelina”. Djevojka je to koja je pobijedila stravičnu bolest, ali je nakon te borbe ostala s posljedicama koje takve terapije nose sa sobom, na žalost. Emanuela se javila i ponudila joj pomoći, učiniti je sretnom. Napravila joj je microblading, pa je tako Anđelina napokon imala obrvice 🙂 Ovom gestom Emanulea Slavić se i meni, kao i djevojci iz priče, uvukla pod kožu za zauvijek i time zaslužila titulu “Ambasadorice dobra srca”, uz još neke divne ljude koji su istu titulu zaslužili svojim plemenitim gestama.

Jučer sam na Facebook-u vidjela obavijest od Emanuele Slavić, koju prenosim u cijelosti:

“Velika mi je čast po prvi puta javno predstaviti moju želju i ideju o velikom humanitarnom projektu za sve žene oboljele od karcinoma ili bilo koje autoimune bolesti koja rezultira gubitkom kose,obrva i trepavica. Biti bolestan je za svakoga čovjeka najveća nevolja. Biti bolestan od teške bolesti koja sakati naš izgled, oduzima nam ženstvenost, poletnost i sreću je za svaku ženu dodatni stres.

Gledajući vlastitu majku kako gubi sve dlake na glavi i licu mi je ostavilo gorak okus u ustima. Proživljavajući i suosjećajući s njom je podiglo moju svijest o bolesti na razinu više. Tada nisam mogla pomoći, ali sada mogu!
Sada sam poznati MICROBLADING master. Tim ženama ne mogu vratiti zdravlje,ali im mogu vratiti obrve i nadu u bolje sutra,osmjeh na lica kada se pogledaju u ogledalo. 

U začetku je projekt da našim predivnim damama napravim MICROBLADING TRETMAN potpuno BESPLATNO. 

Ovim putem pozivam sve medije da mi pomognu kako bi ova vijest došla do tih žena i kako bi na određeni datum kada ga odredimo došle na pravu adresu i dobile tretman kakav zaslužuju.

Još jednom naglašavam: Tretman MICROBLADINGA ću osobno napraviti POTPUNO BESPLATNO za sve žene koje su izgubile obrve zbog teskih kemoterapija ili kao posljedicu autoimunie bolesti.

Hvala svima koji podjele ovaj post. 
Hvala svim medijima koji odluče pomoći da ova vijest dospije u javnost.
Hvala svima koji se žele uključiti i humanitarno poduprijeti projekt.” Emanuela Slavić / Kozmetički studio Zen

Pink Pen portal se svim srcem pridružuje ovoj plemenitoj gesti Emanuele Slavić i poziva sve kolege iz medija da učine isto. A vi drage dame, vi kojima je ova gesta i namijenjena, slobodno se javite Emanueli na telefon: 051 279 655 ili preko službene FB stranice KOZMETIČKI STUDIO ZEN

Emanuela Slavić, jedno veliko bravo za inicijativu i gestu 💗

  • Tekst pripremila: Ivana Grabar
  • Izvor pisma: Emanuela Slavić, FB profil 
  • Fotografije: pixabay.com