Infinity Caffe & Night baru na Viškovu organizator je predstavljanja knjige i druženja s autoricom Ivanom Grabar

Ovaj četvrtak, 26.04.2018. s početkom u 19 sati Infinity caffe & night bar na Viškovu organizira predstavljanje knjige “Život može biti lijep” i druženje s autoricom Ivanom Grabar. Dress code je pink, piće večeri je Pink drink, a ulaz je slobodan.

Ivana Grabar je riječka kolumnistica, autorica dvije knjige i vlasnica lifestyle portala www.pinkpen.com.hr Prva Ivanina knjiga Pink Pen izašla je u srpnju 2015. Druga knjiga „Život može biti lijep“ izlazi koncem 2016. godine i po popularnosti te prodajnim pokazateljima u stopu prati prvu knjigu koja 2017.-te izlazi u drugoj nakladi.

Iskreno, brutalno i u prvom licu Ivana progovara o životnim temama i upravo zbog toga je miljenica žena ali i muškaraca u Hrvatskoj i izvan zemlje.

Posljednjih mjeseci autorica je često na putu. Samo u ovoj godini nanizala je brojna gostovanja, predstavljanja knjiga kao i istupe na teme o kojima piše.

„Volim live druženja sa svojim čitateljima jer sam u tome trenutku s njima u izravnom kontaktu, a to je predivno. Moja predstavljanja nisu klasične promocije knjiga. One su međusobna komunikacija i druženje sa svim prisutnima. Na tim predstavljanjima moji čitatelji puno toga čuju i ponesu sa sobom, a svakog od njih dotaknem upravo tamo gdje ih trebam dotaknuti … Na mojim predstavljanjima struji baš neka posebna vibra.“ Ivana Grabar

Iduće predstavljanje autorice Ivane Grabar je na Viškovu, 26.04. u 19 sati.  Mjesto je Infinity Caffe & Night Bar koji je ujedno i organizator ovog eventa.

Vidimo se u četvrtak 26.04. u 19 sati! Svi ste pozvani.

Link na FB event: INFINITY & PINK PEN EVENT

Konakt:

  • Mobitel 097 790 4222
  • Infinity Caffe & Night Bar / Vozišče 23 / Viškovo
  • Tekst: PR
  • Foto: Infinity Caffe & Night bar / Pink Pen j.d.o.o.