Sve je spremno za prvu live Pink parlaonicu koja će se održati u subotu, 24.11. u Rijeci, Hotel Bonavia. Još uvijek se stignete prijaviti!

Preboljeli ste razvod ili krah duge veze, doživjeli tešku emotivnu bol i teško se nosite s time?
Ne možete krenuti dalje jer ne možete oprostiti onima koji su vas najviše povrijedili? Mislite kako se vrtite u istom, začaranom krugu, a želite nešto (napokon) učiniti za sebe?

Ako ste se pronašli u riječima koje sam nabrojala, onda je Pink parlaonica ono što vam je potrebno u jednom od koraka prema: kako zavoljeti sebe 🙂  Pozivam vas na prvo predavanje ovakvog tipa gdje se spaja proživljeni život i iskustvo, struka / psihologija i psihoterapija te mudrost duhovnosti. Sve na jedom  mjestu ovu subotu, 24.11. u Rijeci, hotel Bonavia s početkom u 16 sati. Predavanja i druženje trajati će do 20 h. Prijavite se, još uvijek stignete. Posebni popusti vrijede za 2 i više osoba.

Ovdje se nalazi OBRAZAC ZA PRIJAVE 

Što je Pink parlaonica?

Pink Parlaonica je više od predavanja. Ona je konkretan i direktan razgovor na temu s ljudima iz struke, duhovnosti i života. Ona je uzajamno druženje između “predavača” i “sudionika” kao i sudjelovanje u komunikaciji.

Cilj Pink Parlaonice je povezivanje aktualnih tema iz života, pogotovo što se tiče veza i odnosa o kojima autorica Ivana Grabar godinama piše i istupa, sa strukom /psihologijom i duhovnošću. Napokon će pojedine teme dobiti odgovore s više strana, na jednom mjestu i u živom kontaktu s ljudima.

Što na proživljeno kaže život? Kako na životna iskustva gleda i što nam savjetuje struka? Kakve nam mudre odgovore nudi duhovnost?

Tko su predavači?

Sa strane struke: psihologije odgovore će davati cijenjena psihologinja i geštalt psihoterapeut, žena koja radi 27 godina kako s odraslima, tako i s mladima i djecom, Ines Denona, mag. spec kliničke psihologije i geštalt psihoterapeut.
Sa strane duhovnosti život i struku povezati će krhka ali izuzetno jaka žena, Tamara Zubak, osnivačica projekta Womanary, inače certificirana praktičarka Theta Healing prema Viani Stibal, američkoj intuitivnoj iscjeliteljici.
Sa strane života svoja iskustva ispričati će autorica dvije knjige i kolumnistica Ivana Grabar, svima znana kao Pink Pen, koja svoje pisanje temelji na iskrenim i proživljenim životnim temama koja su i tema Parlaonice.

Više o predavačima doznati ćete klikom na link: TKO SU PREDAVAČI PINK PARLAONICE?

Koje su teme prve Pink parlaonice?

1. Što sa sobom nakon razvoda / prekida?
2. Oprost – kako oprostiti osobama koje su nas povrijedile?
3. Kako zavoljeti sebe i krenuti dalje?
4. Kako pronaći pravog partnera i ponovno voljeti?

Gdje nabaviti ulaznice?

Još se uvijek stignete prijaviti. Klik na OBRAZAC ZA PRIJAVE

Evo što nam je o prvoj Pink Parlaonici rekla organizatorica i jedna od predavačica, Ivana Grabar:

„Do sada sam često surađivala sa strukom. Spajali su me u raznim tv emisijama i intervjuima sa psihijatrima ili psiholozima. Jedan sam projekt predavanja i radionice odradila sa psihologom mr.spec Ines Denona, a ista je psihologinja česti gost i u mojim kolumnama, kao i u radijskoj emisiji Pink parlaonica. Također sam vrlo blisko surađivala s Tamarom Zubak i s duhovnošću te kroz razne projekte i druženja sa ženama spajala život i duhovnost, ističući uvijek koliko mi je pomogla upravo ona: duhovnost.

Ali, nikad nisam sve to spojila u jedno. A spoj života, struke i duhovnosti je zaista čaroban! Ovaj projekt se dugo slaže u mojoj glavi i u srcu. Vrijeme je da u ovom live obliku, izađem van kako iz okvira virtualnog svijeta i društvenih mreža, pa čak i svojih knjiga te ljudima pružim sve ono o čemu godinama pišem i govorim u konkretnom i živom obliku pojačano sa znanjem struke i mudrošću duhovnosti! Rijeka, vidimo se u subotu 24.11. u hotelu Bonavia!“

  • Tekst: PR Pink Parlaonica
  • Foto: Pixabay.com