Voljeti ću te zauvijek. I tebe od prije. I tebe od sad. I nikada te neću zaboraviti

Hvala ti na svemu. Na svakom danu ljubavi kojeg si mi dao. Na svakom pogledu punom nebeskog plavetnila, na svakom osmjehu iskrenom od srca.. Hvala ti na svakoj lijepoj riječi koju si izgovorio za mene. Hvala na svakoj poruci koju si mi napisao… Stvarno su bile jedinstvene. Svaka je za sebe bila novi stih. Svaka je svirala novi ton…  Hvala na svakom poljupcu i zagrljaju… Na potrebi da mi čuješ glas.

Ti si najbolji čovjek kojeg sam ikad upoznala! Toliko dobar, čist, iskren i poseban. Uz tebe sam se osjećala zaštićeno. Uz tebe sam znala kako će sve biti u redu – jer si uvijek tako govorio. Bio si moja inspiracija. Uz tebe je baš sve bilo posebno.

Puno smo naučili jedno od drugoga. Bome jesmo. Razdvojenost nas je dodatno povezala i učvrstila našu ljubav. Od tebe sam toliko toga naučila, samo da znaš! Naučila sam biti smirenija, obzirnija, realnija, opreznija i nositi se s nekim stvarima u životu… A ti si od mene naučio gledati stvari drugim očima, pratiti znakove, promatrati ljude, brže donositi odluke. Puno toga nas je vezalo, a puno toga smo i zavoljeli zajedno.

Voljela sam naše kilometarske razgovore i šetnje. Osjećala sam se sigurno dok si me držao za ruku. Obožavala sam naše kave. Bio si moje SVE. Moj partner, moj najbolji prijatelj, moja srodna duša. Znao si o meni baš sve. Čak i više od toga. I volio me.. O kako si me volio… Znao si mi dušu u milimetar. I sve si mi govorio, prepričavao u detalj. Voljela sam tu pedantnost kod tebe. I transparentnost.

Međutim… Došlo je vrijeme za rastanak. Mnogi će se zapitati zašto, pobogu?! Naša ljubav bila je prava. I nije tužna. Samo…

Naši putevi sada se razdvajaju. Volim te i želim tebi i tvojoj Obitelji svu ljubav ovoga svijeta. Znam da se sjećaš svega što sam Ti ikada rekla. I znam da ćeš me se uvijek sjećati. Takvu ljubav ništa ne može pobrisati. Nikad!

Znam da čitaš svaku riječ koju napišem.. I sad, ovih dana kad nam je bilo najteže. I baš zato ti želim poručiti:

Voljeti ću te zauvijek. I tebe od prije. I tebe od sad. I nikada te neću zaboraviti. I sjećati ću se naših dugih šetnji, kava, smijeha, putovanja… Svake sekunde koju smo proveli zajedno.

Sada idi slobodno gdje već moraš ići. Stigneš obaviti sve što moraš. Samo pomalo. Jer … Vrijeme i onako nije bitno. I još nešto! Svaki dan slati ću ti ljubav… Onu čistu, bezuvjetnu… Iz srca. Ti već znaš kako. Kratko.. Bez puno riječi.. I svaki dan u isto vrijeme: 11:11 …

Sve ♡

“Ne žudi biti na mjestu na koje Te ne vodi srce. 
Ne sanjaj tuđe snove. 
Budi sretan tu gdje jesi. 
Znaj da si upravo tamo gdje pripadaš.” 

Ivana Grabar 

  • Tekst napisala: Ivana Grabar
  • Foto naslovnice: pixabay.com

SVE KOLUMNE AUTORICE – OVDJE 

Kontakt: