Čarobna Venecija iz druge perspektive. Program “Duhovi Venecije” u organizaciji Arriva & Pink Pen u suradnji

Projekt “Putujmo zajedno vi, ja & Arriva”, u organizaciji A travel u suradnji s Pink Pen Ivana Grabar započeo je prvim zajedničkim putovanjem DUHOVI VENECIJE” 6.10.2018.
Duhovi toga grada, priče gospođe Nade – vodiča iz Venecije, sam program putovanja ostavili su nas tu subotu 06. listopada bez daha. O druženju da i ne govorimo. To i je bio cilj 

Prva tura “Duhovi Venecije” bila je rasprodana dva tjedna prije putovanja. Interes je bio ogroman, zato smo odlučili otvoriti još jedan termin 03.11.2018. kada slijede “Duhovi Venecije” vol. 2 🙂

Prenosimo program “Duhovi Venecije” u cijelosti:

DUHOVI VENECIJE, 03.11.2018. / Arriva Travel u suradnji sa Pink Pen by Ivana Grabar

Polazak iz Rijeke s autobusnog kolodvora Žabica u 7.00 sati.
Vožnja turističkim autobusom kroz Sloveniju i Italiju s jednom pauzom. Dolazak u Veneciju (Punta Sabboni) oko 12.00 sati. Odlazak brodićem do Trga Sv.Marka te šetnja Venecijom u pratnji pratitelja putovanja.
Grad koji očarava neizbrisanim tragovima svoje prošlosti, svojim kanalima i mostovima (Most Rialto, Most Uzdaha), Trgom Sv. Marka i prekrasnom bazilikom.
Slobodno vrijeme za uživanje u Veneciji, uz preporuku da posjetite Biennale Architetture 2018. ili da se fakultativno odvezete najljepšom vodenom ulicom na svijetu Canalom Grande…

Za sve one koji više biraju druženje od samostalnog otkrivanja Venecije Pink pen i Arriva u periodu slobodnog vremena organiziraju vam odlazak do Rive dei Partigani. Na samoj morskoj obali najbolje vidljiv za vrijeme oseke, prekrasan je spomenik ženama poginulim u drugom svjetskom ratu, simbolički prikaz utopljenice spomen je na svevremensku žensku snagu koja i život predaje za više ideale. Nedaleko spomenika nalazi se zelena oaza Venecije Giardini publici gdje je predviđeno druženje uz Pink pen….

Ponovni susret s grupom organiziran će biti čim nam venecijanske ulice prekrije mrak tada ćemo s lokalnim vodičem upoznati s tajanstvenom stranom Venecije. Skrivene ulice prepune su misterija, čudni rituali, mistične lokacije i duhovi koje čuva “Venecija Neara” otkrit će nam lokalni vodič u dvosatnoj večernjoj turi. Doživljaj koji će nam upotpuniti doživljaj te stare dame Venecije.

Oko 20:00 sati povratak brodićem – vaporettom do autobusa, te polazak prema Rijeci.
Dolazak u Rijeku u kasnim večernjim satima.

  • Cijena izleta po osobi: 215,00 kn
  • NAJMANJI BROJ OSOBA POTREBAN ZA REALIZACIJU IZLETA : 35

Agencija može otkazati izlet i o tome obavijestiti putnika, ali ne kasnije od 48 sati prije početka izleta te će u tom slučaju putniku u cijelosti vratiti sva plaćanja primljena za izlet, ako je broj osoba koje su uplatile izlet manji od 35.

Cijena uključuje:
– prijevoz turističkim autobusom prema programu
– voditelja putovanja
– pripremu i organizaciju putovanja

Obavezne nadoplate:
Brodić vaporetto – 10 Eur ( oba smjera )
Večernja tura uz lokalno stručnog vodiča + slušalice – 6,00 Eur

Moguće nadoplate:
Biennale Architetture 25 eura

Mogućnosti plaćanja:
Gotovinom, debitnim karticama Maestro Erste Plus, PBZ, i Raiffesien banke i kreditnim karticama (jednokratno) American Express i Diners.

Za ovo putovanje, Hrvatskim državljanima potrebna je važeća putovnica ili osobna iskaznica.

Sastavni dio ovog programa su Opći uvjeti usluga putovanja Autotransa d.d.

Požurite s prijavama na tel: 051 212 224 ili na mail: rijeka@autotrans.hr

  • Tekst: PR Pink Pen & Arriva
  • Foto: PR