Proizvod koji je postao pravi hit na tržištu

Sponzorirani članak

Sukladno novonastaloj situaciji izazvanoj COVID-19 na tržište je plasiran vrlo inovativan i koristan proizvod „Dezinfekcijska barijera za obuću“ koji je postao pravi hit. Barijera se vrlo jednostavno postavlja ispred ulaznih vrata domova kao i ulaza u poslovne prostore, a ima funkciju da dezinficira obuću i time spriječi unos virusa u prostorije u kojima boravimo ili radimo. Proizvod me oduševio i odmah sam ga odlučila istražiti. Došla sam do proizvođača, tvrtke Grad-Export d.o.o. iz Vinkovaca, a kako su došli na ideju za DS Barijeru pitala sam Petra Šimića, većinskog vlasnika tvrtke.

„Naš osnovni core biznis je proizvodnja dekorativnih ALU, PVC i HPL panela za ulazna vrata. Poslujemo od 1992. godine i izvozimo u 31 državu. Naša tvrtka ima najmoderniju tehnologiju i educirane djelatnike, a novonastala situacija s COVID-19 povezala je sve sa čime raspolažemo te iznjedrila ideju za izradom ovakvog proizvoda, kao što je Dezinfekcijska barijera za obuću. Vidjevši Kineze, Španjolce, Talijane kako peru ulice i trgove – jer je virus težak i pada na tlo, došli smo na ideju da stvorimo naš, hrvatski proizvod koji će na jednostavan način dezinficirati obuću prije ulaska u dom ili poslovni objekt i time spriječiti unošenje virusa u prostore u kojima boravimo ili radimo. Od ideje do realizacije prošlo je malo vremena, jer kako imamo sav raspoloživi strojni park (CNS strojevi, vakumirke…), sve je išlo jako brzo.

Od kako smo s novim proizvodom izašli na tržište – interes je velik. Naša DS Barijera za obuću definitivno je prva barijera na ulasku u mnogobrojne frizerske i kozmetičke salone, poslovne prostore, dječje vrtiće, škole, galerije, knjižnice, crkve… ali i u domove. Kako se nalazimo pred sami početak turističke sezone, a znamo da je u hotelima veliki ulaz-izlaz ljudi, očekujemo da će se DS barijere za obuću naći i na ulazima mnogobrojnih hotela kao prva barijera za suzbijanje unošenja virusa, uz naravno dezinfekciju ruku.

Korištenjem DS Barijere za obuću štitimo sebe i svoju obitelj, svoje djelatnike, kao i sve posjetitelje, goste, klijente, korisnike koji ulaze u naše domove ili poslovne prostore.“

O proizvodu „Dezinfekcijska barijera za obuću“

Došao je kraj špricanju obuće raznim sredstvima i brisanju s krpicama prije ulaska u dom ili poslovni prostor. DS Barijera, uz to što je u ovoj situaciji korisna i učinkovita, lijepo je dizajnirana i zaista napravljena kvalitetno. Izrađena je od vakumiranog i profiliranog PVC-a, sa čeličnom ispunom, te protukliznom EPDM gumom. Također je važno istaknuti da je DS Barijera pripremljena za mogućnost pričvršćivanja za podlogu što onemogućuje otuđenje. Uz DS Barijeru kupci dobivaju i odgovarajuću spužvu ili tepison.

Video DS Barijera za obuću:

*Video izvor: Grad Export

Prilikom dizajniranja proizvoda DS Barijera proizvođači su mislili na sve veličine ulaznih vrata, kao i na detalje. Obzirom na dimenziju, DS Barijera ima vrlo prihvatljive cijene.

Dimenzije i cijene proizvoda:

 • 615mm x 410mm x 20mm = 240kn
 • 880mm x 620mm x 30mm = 400 kn
 • 880mm x 620mm x 30mm (nastavak/nagib za invalidska kolica) = 450 kn
 • 880mm x 950mm x 30m = 650kn
 • 880mm x 950mm x 30mm (nastavak/nagib za invalidska kolica) = 740kn
 • 880mm x 1900mm x 30mm = 900kn
 • 880mm x 1900mm x 30mm (nastavak/nagib za invalidska kolica) = 1050kn
 • Cijene su izražene bez PDVa.

DS Barijere dolaze u tri boje: bijela, siva ili drvni dekor trešnja. Na vama je da odaberete veličinu kao i boju koju želite.

Uz DS barijeru proizvođač nudi i kupnju dodatne spužve ili dodatni tepison. Proizvođač je mislio na sve, pa tako uz DS Barijeru mogu ponuditi i dezinfekcijsko sredstvo Dezitan, granulat 100 grama. (Kako koristiti ovo sredstvo vidjeti OVDJE ).

Više o DS Barijeri za obuću kao i o dodatnim pogodnostima za velike narudžbe možete saznati na službenoj stranici proizvođača GRAD-EXPORT DS BARIJERA ZA OBUĆU , a za sva dodatna pitanja i informacije možete ih kontaktirati na broj: 099 4933 149 ili na e-mail: ivan.simic@grad-export.net ili daria.brkic@grad-export.net

Kontakti DS Barijera za obuću:

*Sponzorirana objava

 • Tekst: PR
 • Fotografije: Grad-Export d.o.o. Vinkovci
 • Kontakt: 099 4933 149